Kezdőlap » 3,5 kW (40 m2-ig) » Samsung AR09HSSDBWKNEU + AR09HSSDBWKNEU + AR12HSSDBWKNEU / AJ080FCJ4EH (AR7000) Inverteres oldalfali multi split klíma 3 beltéri egységgel


    

Samsung AR09HSSDBWKNEU + AR09HSSDBWKNEU + AR12HSSDBWKNEU / AJ080FCJ4EH (AR7000) Inverteres oldalfali multi split klíma 3 beltéri egységgel

Akciós Kérje kuponunkat Ingyenes kiszállítás

 

Cikkszám: AR09HSSDBWKNEU+AR09HSSDBWKNEU+AR12HSSDBWKNEU/AJ080FCJ4EH
Ennél a terméknél nem használható fel kedvezménykupon.
 • Digital inverter: okos működés és energiamegtakarítás
 • Kétlépéses hűtés: gyors és kényelmes hőmérséklettartás. A Fast Cool (gyors hűtés) funkció segítségével gyorsan lehűti a levegőt, majd automatikusan Comfort Cool (komfort hűtés) üzemmódba vált, így tartja fent a beállított hőmérsékletet.
 • Egyszemélyes üzemmód: Single user (egyszemélyes) üzemmódban kisebb kompresszortejesítmény mellett működik, ezáltal csökkenti az energiafogyasztást, ugyanakkor kellemes, hűvös környezetet biztosít.
 • Crystal Gloss design: a ragyogó Crystal gloss felületnek és az egyedülálló íves kialakításnak köszönhetően a Samsung klíma elsőrangú külsővel és teljesítménnyel szolgál.
 • Vírusdoktor és Easy filter: a Vírusdoktor Double Action rendszere eltávolítja a port, a levegőben terjedő szennyeződéseket és allergneket valamint a baktériumokat és vírusokat, beleértve az influenza A-vírust és a Corona vírust is - elsőként a zűrő, majd a Vírusdoktor segítségével. Így Ön mindig tiszta és egészséges levegőt lélegezhet be.
 • Gyorsabban, messzebre és nagyobb szögben: az egyedülálló háromszög alakú kivitelezésnek köszönhetően szélesebb beáramlási nyílással rendelkezik, így több levegőt szív be. A kiáramlási nyílás menövelt szélessége, annak kiáramlási szöge, az extra V-lapátok és a nagyobb ventilátor biztosítják a levegő gyorsabb eljutását a távoli részekbe is. Így a frissítő légáramlat, holtterek nélkül szobája minden sarkába eljut.
 • Triple Protector Plus: lamella és vázvédelem (korróziógátló bevonat); kompresszorvédelem (megóv az alacsony feszültségből adódó károkkal szemben); Vezérlésvédelem (kiegyensúlyozott feszültségszabályozás)
 • Smart Check (okos ellenőrzés) funkcióval idejében észlelheti a meghibásodásokat és azonnal szervízbeavatkozást kérhet.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

MWY2MDZj